27 Kasım 2015 Cuma

Itazura Na Kiss | Anime Tanıtım & İnceleme




Anime Adı: Itazura Na Kiss
Tür: Komedi, Romantizm, Okul
Bölüm Sayısı: 25
Yapım Yılı: 2008




Lise son sınıf öğrencisi Aihara Kotoko, ilk yılından beri Irie Naoki'yi sevmektedir. Okulun en üst sınıflarından "Sınıf A" da okuyan ve IQ'su 200 olan Irie Naoki, okulun ilk gününde bir konuşma yapar. Kotoko Naoki'yi ilk gördüğü andan itibaren ona vurulmuştur. Fakat yinede kötü bir durum vardır, o da okulun en salaklarının toplandığı "Sınıf F" dir. Kotoko Sınıf F'de okumaktadır ve Naoki Sınıf A'da okuduğundan dolayı ona aşkını anlatmaya bir türlü cesaret edememiştir. Çünkü kendisini ona layık görmüyordur.




Romantik bir şeyler isteyenler için bu anime incelemesiyle devam ediyoruz. Aslında aklımda hiç yoktu. Çok eskiden yaptığım izleyeceğim animeler listesinden bir şeyler seçmek istedim ve ilk sırada bu karşıma geldi ve konusuna bakmadan izlemeye başladım. İlk bölüme başladığım anda aslında birinci bölümü izlediğimi ve bıraktığımı fark ettim. Çizimler çünkü çok çok eski. Kardeşim Doraemon izlerken yaşadığım şeyleri bunu izlerken aynı şekilde yaşadım. Eski bir çizgi film gibi gerçekten ama bir o kadar da içten...



Kotoko gerçekten çok sakar, saf ve aynı zamanda kendine olan özgüveni ve tatlılığı sayesinde kendini sevdirmeyi başarıyor. İlk bölümde Naoki'ye bir mektup yazıyor ve ağzının payını alıyor. Bu hüsrana yeni taşındıkları evin babasının işi ucuza getirmesi nedeniyle yıkılması ve evsiz kalmaları ekleniyor. Babasının bir arkadaşı onlara yardımcı oluyor ve onlarda kalmalarına izin veriyor. Kotoko eve vardığında hiç beklemediği bir şeyle karşılaşıyor. Gittikleri ev bizzat o gün teklifini reddeden Naoki'nin evi...



Azim ve çabayla neler olabileceğinin kanıtını merak ediyorsanız bu animeyi izlemelisiniz gerçekten. Ne reddedilmek ne de başka bir şey Kotoko'yu amaçlarından uzaklaştırmıyor. Naoki'ye olan aşkı sayesinde hayatı birden değişiyor ve kendisi de bunu daha sonra fark ediyor. İleride yapacağı mesleği bile onun sayesinde karar verince nasıl doğru bir tercih yaptığını ve yaptığı şeyler için asla pişman olmadığını görüyorsunuz.


Belki ilerde neler olacağını  tahmin etsenizde gülümsemenize yardımcı olacak bir anime kendisi. İzlemek isteyenler için İyi Seyirler!!!!

Opening:


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder