28 Ekim 2015 Çarşamba

Ayı Teddy 2 (Ted 2) | Film Tanıtım & İnceleme



Film Adı: Ayı Teddy 2
Orjinal Adı: Ted 2
Tür: Komedi
Yapım Yılı: 2015
IMDB Puanı: 6,5/10



Kendi hayatını kuran Ted, artık sevgilisi Tami-Lynn ile evli ve mutlu bir ayıcıktır. Harika bir seks hayatı olan Ted, baba olmak ister ve bunun için John'dan kendisi için sperm bağışçısı olmasını rica eder. Her şey yolunda gidiyor gibi görünürken, sperm bankasından gelen bir mektupla hayalleri yıkılır. Zira bu yöntemle bebek sahibi olması için öncelikle insan olduğunu kanıtlaması gerekmektedir! Ted şimdi ABD yasaları önünde diğer vatandaşlarla eşit haklara sahip olduğunu kanıtlamak için ruhu, duyguları olan bir insan olduğuna kanunları ikna etmelidir.




İlk filmiyle kendine hayran bırakan Ted, ikincisiyle devam ediyor. Gerçekten güleceğiniz ve keyif alabileceğiniz bir seri diyebilirim. İlk filmini çok beğenmiştim. Gerçi film cinsellik ve uyumsuz birçok şey içeriyor. Ben uyarımı yapıyorum tedbir size kalsın artık :D

İlk filmden bu yana hatırladığım sadece çok beğendiğim aslında. Detaylı pek bir şey hatırlamıyorum. John'un çocukluğundan beri yanından ayırmadığı ayısının bir gün canlanması ve hayatında önemli bir yere sahip olmasıyla geçiyordu. Bu filmde ise Ted evlenmeye karar veriyor... Çalıştığı yerdeki Tami ile bir hışım ve mutlulukla evleniyorlar. Bir ayıyla evli olmak nasıl bir şey birde ona sormak lazım :D Her şey harika derken bir sene geçiyor ve bizimkilerin kavgaları artıyor. Bildiğimiz üzere ikisi de uyuşturucunun dibine vuran kişiler ve istediklerini yapmaya bayılıyorlar. İlişkileri kötü gitmeye başlarken Ted çocuk sahibi olmak istiyor. İnanın bu karara gülmemek elde değil. Derken John'la birlikte donör ararken bir sürü sorun yaşıyorlar ve son olarak John'un donör olmasına karar veriyorlar. İşte asıl sorun, filmin ana konusu burada devreye giriyor. Tami'nin doğurganlığını yitirdiğini öğrenince evlat edinmeye kalkıyorlar ve Ted'in insan olmaması onu bir sürü soruna sürüklüyor ve bunun için açtıkları davada tanıştıkları avukat hayatlarını değiştiriyor. İnsan olduğunu kanıtlamak ve haklarını geri kazanmak için bu davayı olumlu sonuçlandırmak zorundalar.



Birde tanıdık bir yüz, Morgan Freeman bu filmde de bizlerle. Kendisini sevdirmeyi başaran aktörlerden birisi. Kendine ve oyunculuğuna saygım sonsuz. Filmlerde aniden konuya dahil olması bizi artık sevindiriyor. Çünkü onu filmde görmek filmin güzel bir şekilde devam edeceğinin işaretçisi gibi resmen. 


Gülmek ve keyif almak istiyorsanız Ted ve John'un yaşadıklarını ve aralarındaki bağı görmek size yetecek diyorum. İyi Seyirler!!!!!


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder